For private

COCKTAILS TIL DIN FEST

Om det er årets fødselsdagsfest, konfirmation eller bryllup, der skal planlægges, så har vi den komplette barløsning til din fest. Vi tilbyder altid den fulde pakke!

lej en bar: mobil cocktailbar

Vi garanterer, at du får den bedste løsning til din fest, når du booker os til at stå bag baren. Vi medbringer professionelt barudstyr og bartendere, således baren er fuldt udrustet og klar til at servere cocktails for dine gæster. Vi prioriterer kvalitet, fleksibilitet og troværdighed højt, når det kommer til planlægning, logistik og eksekvering. Har du særlige ønsker til cocktails, så er det absolut intet problem, men vi går også gerne forrest når det kommer til at udarbejde en varieret og spændende cocktailmenu, der er tilpasset din fest.

Konfirmationer.
Fredagsbar.
Fødselsdag.
Barnedåb.
Bryllup.
Konfirmationer.
Fredagsbar.
Fødselsdag.
Barnedåb.
Bryllup.
Lækker flot cocktail

fokus på kvalitet og friske råvarer

Vi arbejder kun med 100 % friske råvarer. Vi presser derfor alt juice selv og koger vores sirupper op fra bunden. Det vi ikke selv har mulighed for at lave, som eks. frugtpuréer, køber vi hos samarbejdspartnere med god kvalitet for øje. Det betyder, at der ikke er tilsat sukker eller andre kunstige tilsætningsstoffer. Det er et bevidst valg, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Dette betyder også, at udgifter til nøje udvalgte råvarer overstiger udgiften til indkøb af spiritus. Det er en nødvendighed for at kunne tilbyde kvalitetscocktails, da disse råvarer udgør størstedelen af cocktailen.

HVem er bag baren?

Til dagligt holder vi til på Nørrebro i København, og vi har mere end 10 års erfaring inden for cocktailbranchen. Vi har specialiseret os i at kunne tilbyde kvalitetscocktails i et mobilt setup, og går meget op i hvem der står bag baren. Derfor bruger vi udelukkende bartendere, som til dagligt arbejder i cocktailbranchen, enten bag baren i Sidecar på Nørrebro, eller på en af Københavns mange cocktailbarer.

Cocktails er et håndværk, der skal læres fra bunden, holdes ved lige og konstant udvikles. Det er derfor altafgørende, at bartenderne til dagligt er tilknyttet cocktailbranchen, for at opretholde kvaliteten. Det handler nemlig om meget mere end at lange cocktails over disken. Der bliver lagt meget arbejde i at forberede og sørge for, at alt er planlagt ned til detaljen. Altsammen for, at vi kan sikre os, at vi leverer det bedste af det bedste hver gang, på trods af variationen af events. Vores kunder tæller mange forskellige typer, både virksomheder og private, hvilket betyder, at vi har en bred erfaring med at eksekvere events af alle størrelser.

Bartender skaber en cocktail ved baren
Lækker cocktail i hånd

ET UFORGLEMMELIGT
BRYLLUP KRÆVER
GODE COCKTAILS

Vi har også mange års erfaring i at servere cocktails til bryllupper. Vi ved, at det for mange er en stor dag, og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er, at alt spiller helt ned til mindste detalje. Derfor kan I trygt lægge ansvaret over på os, og bare nyde dagen og gæsterne. Vi kan i fællesskab sammensætte et menukort og nøje planlægge forløbet, så I er sikret, at det bliver lige, som I drømmer om.

Det praktiske

Prisen er vejledende og kan derfor variere. Kontakt os for at få et specifikt tilbud.

Ikon med pengesedler
325 kr.
Pr. kuvert
Ur ikon
4 timer
Tidsinterval
Ikon med drikkevarer
45 kuverter
Minimums ordre

Kontakt os

Udfyld formularen og fortæl os om dine ønsker og behov, så vender vi tilbage med et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.