For virksomheder

KOMPLET BARLØSNING TIL dit VIRKSOMHEdsevent

Om det er årets firmafest, et stort kundeevent eller julefrokosten, der skal planlægges, så har vi den komplette barløsning til lejligheden. Forkæl dine medarbejdere, kollegaer eller kunder med smagfulde cocktails lavet med råvarer af høj kvalitet.

lej en bar: en mobil cocktailbar med fokus på kvalitet og friske råvarer

Med vores mobile cocktailbar får du den fulde pakke! Det betyder, at vi leverer alt fra professionelle bartendere til isterninger, friskpresset juice og hjemmelavede sirupper. Kort og godt; vi står for alt der skal bruges til at give dine kollegaer eller kunder en god cocktailoplevelse til virksomhedens næste event.

Festivaler.
Messe.
Koncerter.
Julefrokost.
Fredagsbar.
Festivaler.
Messe.
Koncerter.
Julefrokost.
Fredagsbar.

cocktailbar efter dine ønsker

Det er vigtigt for os, at vi har en snak omkring jeres behov og ønsker, inden jeres arrangement. Vores mange års erfaring gør os gearet til at vejlede, og hjælpe virksomheder med at få den optimale løsning, til et specifikt event. Ved at tage styring på eventet sikrer vi, at alt er planlagt ned til mindste detalje, sådan at vores mobile cocktailbar er med til at bidrage til et vellykket arrangement. Vi vægter kvalitet, pålidelighed og fleksibilitet meget højt, og vi tror selv på, at det er årsagen til, at vores kunder ofte vender retur til os.

PASSION FOR
HÅNDVÆRKET

Til dagligt holder vi til på Nørrebro i København, og vi har mere end 10 års erfaring inden for cocktailbranchen. Vi har specialiseret os i at kunne tilbyde kvalitetscocktails i et mobilt setup, og går meget op i hvem der står bag baren. Derfor bruger vi udelukkende bartendere, som til dagligt arbejder i cocktailbranchen, enten bag baren i Sidecar på Nørrebro, eller på en af Københavns mange cocktailbarer.

Cocktails er et håndværk, der skal læres fra bunden, holdes ved lige og konstant udvikles. Det er derfor altafgørende, at bartenderne til dagligt er tilknyttet cocktailbranchen, for at opretholde kvaliteten. Det handler nemlig om meget mere end at lange cocktails over disken. Der bliver lagt meget arbejde i at forberede og sørge for, at alt er planlagt ned til detaljen. Altsammen for, at vi kan sikre os, at vi leverer det bedste af det bedste hver gang, på trods af variationen af events. Vores kunder tæller mange forskellige typer, både virksomheder og private, hvilket betyder, at vi har en bred erfaring med at eksekvere events af alle størrelser.

COLLABS, FESTIVALER og cocktails

Når vi er ude og repræsentere virksomheder og organisationer, så er vi er meget bevidste om, at det vi leverer skal kunne indgå i en kontekst med virksomhedens specifikke værdier og passe ind i et konkret koncept.

Står I og skal planlægge et større event, så håber vi at høre fra jer. I er også velkommen til at læse om de mange forskellige festivaler, samarbejder og events, som vi har været en del af de sidste fem år. Se vores referencer nedenfor.

KVALITET, PÅLIDELIGHED og gode refferencer

Vi har mange års erfaring med større events, som f.eks. festivaler, collabs med virksomheder eller messer. Dette har gjort, at vi har god erfaring med at servicere mange mennesker på én gang, uden at det påvirker hverken flow eller kvalitet.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os begynde at planlægge cocktails til dit firmaarrangement.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.