En komplet barløsning til dig eller din virksomhed

Om det er årets fødselsdagsfest, konfirmation eller bryllup, der skal planlægges, så har vi den komplette barløsning til din fest. Vi tilbyder altid den fulde pakke!
Bartender skaber en cocktail ved baren

Lej en bar: Mobil cocktailbar

Vi garanterer, at du får den bedste løsning til din fest, når du booker os til at stå bag baren. Vi medbringer professionelt barudstyr og bartendere, således baren er fuldt udrustet og klar til at servere cocktails for dine gæster.

Vi prioriterer kvalitet, fleksibilitet og troværdighed højt, når det kommer til planlægning, logistik og eksekvering. Har du særlige ønsker til cocktails, så er det absolut intet problem, men vi går også gerne forrest når det kommer til at udarbejde en varieret og spændende cocktailmenu, der er tilpasset din fest.

Fokus på kvalitet og friske råvarer

Vi arbejder kun med 100 % friske råvarer. Vi presser derfor alt juice selv og koger vores sirupper op fra bunden. Det vi ikke selv har mulighed for at lave, som eks. frugtpuréer, køber vi hos samarbejdspartnere med god kvalitet for øje. Det betyder, at der ikke er tilsat sukker eller andre kunstige tilsætningsstoffer.

Det er et bevidst valg, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Dette betyder også, at udgifter til nøje udvalgte råvarer overstiger udgiften til indkøb af spiritus. Det er en nødvendighed for at kunne tilbyde kvalitetscocktails, da disse råvarer udgør størstedelen af cocktailen.

Lækker flot cocktail

Kvalitet, pålidelighed og gode refferencer

Vi har mange års erfaring med større events, som f.eks. festivaler, collabs med virksomheder eller messer. Dette har gjort, at vi har god erfaring med at servicere mange mennesker på én gang, uden at det påvirker hverken flow eller kvalitet.
Grøn Koncert
Netcompany
G4S
Copenhell
Novo Nordisk
DR P3
Deloitte
Rambøll

Kontakt os

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
da
en