da
en

Lokalet til dit næste arrangement

Velkommen til vores selskabslokale, dedikeret til at give dig de bedste rammer for enhver festlig begivenhed på Nørrebro i København. Hvad end du planlægger et firmaarrangement, en konfirmation, en stor fødselsdag eller endda et bryllup, så kan vores selskabslokale styles til dine ønsker. Læs mere om vores festlokale på siden her, og hvordan vi kan hjælpe dig med at planlægge en uforglemmeligt fest.
45
siddende gæster.
70
stående gæster.
Hyggeligt selskabslokale

Hold dit næste event hos Sidecar

Kontakt os i dag for at lære mere om lejemulighederne!
Vores selskabslokale er et stort og lyst rum, der passer til enhver festlig begivenhed. Lokalet har en bar, et køkken, egne toiletter, projektor og lyd.

Bordene kan rykkes rundt som du ønsker, så det passer til dine ønsker. Der er et hyggeligt udendørs areal og egen indgang. Lokalet ligger cirka 8 min. gang både fra Nuuks Plads metro station og parkeringshuset på Blågårdsgade 57, så det er nemt for dine gæster at komme frem og tilbage.

Mad og drikke til dit selskab

Mad og drikke spiller en vigtig rolle når vi fejrer store og små øjeblikke. Vores kokke udarbejder en menu, der passer til enhver smag. Afholdes dit arrangement om dagen, kan vi byde på en buffet af brunchretter, kolde frokostretter eller hvad end der passer dig. Naturligvis med tilhørende te og kaffe.

Når mørket falder på så kan vi servere asiatisk inspireret deleretter eller gourmet mini-pizzaer og hjemmelavet crust dip fra, vores nabo, Pico Pizza. Uanset hvad, så kan dine gæster smage på uformel mad af høj kvalitet, og skylle det hele ned med vin og øl, eller fri cocktailbar.

Selskablokalet med stort lækkert brunchudvalg

Sådan fungerer det

1.
Fortæl om dine ønsker

Udfyld formularen nedenfor, og fortæl om dit event, dine behov og ønsker.

2.
Vi kommer med et oplæg

Vi vender tilbage på mail med et skræddersyet uforpligtende tilbud.

3.
Hold dit arrangement

Mød op og byd dine gæster velkommen, uden at bekymre dig om madlavning eller oprydning.

Kontakt os

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.